Bestfd and you

申請加入
查看: 3034|回復: 9

現在網站新的入口已完成,請以後開始用這入來

xweb 發表於 2009-1-5 01:16:27 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
所以請所有人以後記住了..這裡的入口網址是.
www.bestfd.com

09年3月14日 bestfd.com  已經完成了!!!以後改用啦
另外已完成的有
論壇     http://bbs.bestfd.com
網誌   http://home.bestfd.com
商店街 http://shop.bestfd.com
(上述附件請以bestfd.com上傳,為免混亂;
xwebest.com只為瀏覽用,不可上傳)
馬仔餅 發表於 2009-1-5 01:23:33 | 顯示全部樓層
而家唔係用緊呢個咩?
 樓主| xweb 發表於 2009-1-5 03:53:37 | 顯示全部樓層
而家唔係用緊呢個咩?
馬仔餅 發表於 2009-1-5 01:23

之前論壇一直都係 bbs.xwebest.com.
而其他功能都係要click來click去..
但係而家整左 www.xwebest.com
所有功能如,,e-shop,e-mail,facebook 都可以係主頁到按入去了.

方便大家唔洗記甘多野..
馬仔餅 發表於 2009-1-5 04:03:21 | 顯示全部樓層
我用firefox噤入去會變亂碼
要轉返做萬國碼先睇到中文..仲要噤一次轉一次

但係ie又無呢個問題喎
 樓主| xweb 發表於 2009-1-5 04:08:18 | 顯示全部樓層
我用firefox噤入去會變亂碼
要轉返做萬國碼先睇到中文..仲要噤一次轉一次

但係ie又無呢個問題喎
馬仔餅 發表於 2009-1-5 04:03

因為我係用萬國碼..(utf8)
我現在已經改番做 unicode
希望firefox可以正常番
至於點樣係網頁寫成 firefox用的預設萬國碼我未識...
所以暫時只好 firefox 用戶將firefox的論壇網頁設定成預設unicode
馬仔餅 發表於 2009-1-6 22:03:44 | 顯示全部樓層
因為我係用萬國碼..(utf8)
我現在已經改番做 unicode
希望firefox可以正常番
至於點樣係網頁寫成 firefox用的預設萬國碼我未識...
所以暫時只好 firefox 用戶將firefox的論壇網頁設定成預設unicode ...
xweb 發表於 2009-1-5 04:08

如果有萬全的解決方法就開好na~始終愈來愈多人用firefox
 樓主| xweb 發表於 2009-3-24 04:26:00 | 顯示全部樓層
如果有萬全的解決方法就開好na~始終愈來愈多人用firefox
馬仔餅 發表於 2009-1-6 22:03

好多謝馬馬的意見.

方法我暫時講唔出黎有冇,,
因為官方沒說,只可以等我以後自己找方法..

但係現在最迫切係要完全所有東西整合到bestfd.com
所以呢個排到只好往後處理了.
梦佳才 發表於 2009-9-11 16:05:40 | 顯示全部樓層

灌水了。look!
supply wedding dress,
wedding gowns,
wholesale wedding dresses,
wedding dresses,
wedding dress,
如果此信息影响了论坛,请及时删除。
sange779 發表於 2009-9-16 13:14:24 | 顯示全部樓層

以牙还牙

老师为了说明“回报”这个单词,向同学们举例说:“当你们小的时候, 爸爸妈妈给你们买牙矫正器,当爸爸妈妈老了之后,你们给他们买假牙。谁能用一个单词来概括这各行为?”

全班鸦雀无声片刻后,一个同学举手站起来,得意地说:“是以牙还牙。”

制砂机厂家  制砂机  轮斗洗砂机厂家 石灰石破碎机 干式球磨机
f5933277 發表於 2009-9-21 20:26:38 | 顯示全部樓層
原來這個論壇這麼用心阿       總算遇到好論壇了